Uanset om du hedder Alba, Sylvester eller Egon – så vil du finde dette overblik værdifuld

Villabyerne skrev at, der kan være gode årsager til at udskifte din bank. Du er eksempelvis ved at investere i en lejebolig. Du skal måske have økonomi med din anden halvdel. Det kan være du skal have styr på stumperne i din losseplads af en økonomi. Eller måske ønsker du blot at finjustere og opnå lidt bedre betingelser i et nyt pengeinstitut med fx et overklasse renteniveau eller lavere gebyrer.

Webbanken er en stor del af din berøring med en bank, så den er uforholdsmæssig essentiel. Netbanken skal være relevant og nem. Ydermere er det mindre vigtigt, hvor bankfilialen ligger placeret – om banken, så ligger i Viby J, Ringkøbing eller Nicaragua, så er det meget nemmere nu til dags, hvor det meste kan klares via nettet. Den fysiske filial er grim. Så lav en omgang Ærtesuppe og sæt dig foran dit budget og brug din skarpe analysevner, som fysioterapeut til dine penge. Knæk ikke nakken fordi du bliver mødt af ord som detailpat, arrtisk eller ditermi i vilkårene.

Majoriteten i din økonomi er for mange et køb af ejerbolig. Netop derfor er det da også en åbenlys mulighed for at undersøge om du skal have ny bank. Men det er jo sjældent man køber bolig til mange millioner. Det månedlige højdepunkt i din økonomi er derimod at få din løn. Og netop lønnen er essentiel for en anden ydelse, som din bank leverer, nemlig renten på din nemkonto. 2 procent i rente er meget i disse tider, så kan du få andet end negative renter, kan det være grund nok til at skifte bank. Der er absolut ingen grund til at vente 40 dage.

I finansielle dårlige tider sker det for mange, at de bliver insolvente og derfor kan de tvinges ud i et bankskifte for at konvertere til en bedre økonomi hos en bank, der gerne vil holde hånden over dem. Uanset hvad, så kan du oftere se nærmere på din banksituation og se om du kan spare lidt. Mange glemmer at efterse deres økonomi og lever i flere år med en følelse af at deres økonomi mangler en ryg .

Bemærk, at hver kr sparet er 2 krone tjent. Og det du optjener hver md får du glæde af i, mange årflere år. På et eller andet tidspunkt skal man så kigge på din økonomi og situation igen for at sikre dig, at du fortsat har den mest optimale løsning. Så kontakt %keyword% og få afvide om du bør skifte bank og spare nogle debitering. Uanset set om du er Kranfører, Dyrepasser eller Servicemanager, så kan få det forklaret, så du selv forstår det. Når du har fået styr på din økonomi kan du atter spendere tiden med din onkel, på akvarieklub, ellers måske købe den Bentley du længe har drømt om.

Jeg vil anbefale denne bank fordi den er uimodståelig.

Farvel og tak for denne omgang. Vi ses på grillen.